Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Presseinvitasjon

Justisministeren besøker Finnmark

Justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (FrP) besøker Finnmark politidistrikt førstkommende mandag. Dagen etter er statsråden vert for møtet i Schengen grenseforum i Kirkenes. Han vil være tilgjengelig for presse begge dagene.

Under besøket til politidistriktet vil Kallmyr få en omvisning på Storskog grensestasjon, bli orientert om politidistriktet og status i politireformen, og om sikkerhet og beredskap. Presse er velkommen til å være med på omvisningen justisministeren får ved Barnehuset i Kirkenes ca kl. 17.15. Han vil være tilgjengelig for kommentar i etterkant av omvisningen:

Oppmøte mandag 20. mai på Politihuset ca kl 1710.

Schengen grenseforum: Det består av ni land, som bruker forumet som arena for å drøfte problemstillinger knyttet til forvaltning av Schengens yttergrense på land. Formålet med årets møte er å vise gjestene hva Norge gjør for å ha kontroll med vår del av grensen. Programmet inkluderer besøk på Storskog grensestasjon, besøk til Garnisonen i Sør-Varanger og en faglig diskusjon om felles utfordringer når det gjelder grensekontroll.

Pressekontakt for justis- og innvandringsministeren under hele reisen: Kommunikasjonsrådgiver Andreas Bjørklund (412 86 911).

 

 

 

Til toppen