Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Koronasituasjonen: Pressekonferanse med justisministeren

Invitasjon til pressekonferanse onsdag 1. juli klokka 1400 om koronasituasjonen.

Nett-tv Pressekonferanse med justisministeren

Se sendingen her

Se sendingen her

I dag er det justis- og beredskapsminister Monica Mæland, helsedirektør Bjørn Guldvog fra Helsedirektoratet og avdelingsdirektør Line Vold fra  Folkehelseinstituttet som vil være til stede. 

Pressekonferansen overføres direkte på regjeringen.no.

Stad: Marmorhallen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18.

Oppmøtetid: Kl. 1345. Ta med gyldig pressekort og ID.

Presse som ikke har anledning til å møte opp kan sende inn spørsmål til [email protected] med teksten PK 0107 i emnefeltet.

Spørsmål må komme oss i hende senest klokka 1410. Avsenderadresse må være registrert hos et mediehus eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmål blir stilt i pressekonferansen.

Pressekontakter

For justis- og beredskapsministeren:
Kommunikasjonssjef Trude Larstad, 936 67 742.

 

Om sendingen

Pressekonferansen blir filmet av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS). Du kan følge den direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller [email protected]

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke  embedkode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/xbpcnkps/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre spredning

Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre smittespredning. Ved stor pågang kan det være aktuelt å be pressen følge pressekonferansen digitalt.

Se Folkehelseinstituttet sine nettsider for mer informasjon om smittevern.

Til toppen