Ski-VM i Lahti: Gratulasjoner fra statsministeren

Søndag 5. mars 2017
Statsministeren sendte følgende hilsen til etter 5-mila: "For en spennende avslutning på 5-mila og ski-VM! En flott laginnsats, selv om det ikke holdt til medaljer i dag. Gratulerer uansett til alle deltakere og støtteapparat som har bidratt til ski-fest i Lahti"

Lørdag 4. mars 2017
Statsministeren hilser til Marit Bjørgen som tar nok et gull, denne gangen på tremila: "For en dame! For en idrettsutøver! Gratulerer med nytt gull, Marit Bjørgen!"

Fredag 3. mars 2017
Statsministerens hilsen til herrelaget som vant stafetten i dag: "Gratulerer med stafettgullet til langrennsgutta. Spennende til siste stavtak!"

Torsdag 2. mars 2017
Statsministerens hilsen til gulljentene i dag: "Stafettgull til de norske jentene! Dere er rå! Gratulerer så mye!"

Tirsdag 28. februar 2017
Statsministeren gratulerte i dag Marit Bjørgen med enda et gull. Denne gangen på 10 km klassisk: "Fantastisk! Nytt gull til Marit Bjørgen. Gratulerer så mye!"

Søndag 26. februar 2017
Statsministeren sendte søndag følgende gratulasjon etter sprintstafetten i VM: "Gratulerer til Maiken Caspersen Falla og Heidi Weng med gull. Sterkt og rått godt!"

Lørdag 25. februar 2017
Statsministeren sendte i dag følgende gratulasjon til verdensmester Marit Bjørgen etter 15km med skibytte: "Gratulerer med gull til Marit Bjørgen. Skidronning for alltid. Herlig!"

Torsdag 23. februar 2017
Statsministeren sendte torsdag kveld sin gratulasjon til den første norske gullvinneren i Ski-VM i Lahti: "Gratulerer så mye til Maiken Caspersen Falla med et fantastisk VM-gull i sprint. For en prestasjon fra prolog til finale!"

Til toppen