Løsning for lørdagsavisene på plass

- Jeg er svært glad for at det nå er funnet en løsning som sikrer over 700 arbeidsplasser og som samtidig sikrer levering av lørdagsaviser, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Bostyret og Kvikkas har fredag formiddag inngått en avtale som innebærer at Kvikkas overtar virksomheten til Norpost AS. Kvikkas vil da kunne fortsette lørdagsdistribusjon som før. 

Etter at Norpost tidligere denne uken dessverre meldte oppbud etter nær 30 år i bransjen, har det vært usikkerhet knyttet til videre distribusjon av lørdagsaviser. Samferdselsdepartementet er trygg på at Kvikkas har gjort et godt stykke arbeid de siste dagene som vil sørge for at lørdagsdistribusjon av aviser vil fortsette i henhold til avtalen. 

Etter noen oppstartsproblemer har Kvikkas levert stadig bedre. Kvikkas leverer i de mest krevende områdene av landet for postlevering, med store avstander og utfordrende geografi mange steder. Samferdselsdepartementet forventer at Kvikkas leverer i henhold til kontrakt også i tiden fremover.


For flere opplysninger – se:

 

Til toppen