Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Norgescup for kokk-og servitørlærlinger 2019

Landbruks- og matminister Bård Hoksrud besøkte Norgescup for kokk-og servitørlærlinger 2019, som ble arrangert i Stavanger 11-12 januar.

– Det var moro for en matminister å få oppleve det store engasjementet og innsatsen til deltakerne i Norgescupen, sier landbruks- og matminister Bård Hoksrud. – Kokkene og servitørene har en nøkkelrolle for å videreforedle og løfte fram alle de gode råvarene vi har i Norge. Jeg gratulerer så mye til vinnerne, og lykke til videre i den Nordiske konkurransen for kokk- og servitørlærlinger, sier Hoksrud. 

Landbruks- og matminister Bård Hoksrud prøver seg som smaksdommer sammen med Christopher W. Davidsen, som til daglig er kjøkkensjef på Britania Hotel.
Landbruks- og matminister Bård Hoksrud prøver seg som smaksdommer sammen med Christopher W. Davidsen, som til daglig er kjøkkensjef på Britania Hotel. Foto: Landbruks- og matdepartementet

Vinnere av Norgescup 2019

Det var over 100 deltakere på Norgescupen (43 lag + lagleder).  Målet med konkurransen er å skape engasjement og kunnskap om faget for kokker og servitører. Arrangementet foregikk på Jåttå videregående skole.

Vinnere ble:

Lag 1 Brasserie France med Emily Høgseth Asphaug og David Andres Grønmo Pereira med lagleder Stian Santos Utrimark som vinnere av Norgescup 2019 for servitører.

Emily Høgseth Asphaug og David Andres Grønmo Pereira.
Fra venstre: Emily Høgseth Asphaug og David Andres Grønmo Pereira. Foto: Fredrik Ringe.

Lag 20 Statholdergaarden med Audun Blystad og Håvard Onsøyen og lagleder Torbjørn Forster som vinnere av Norgescup 2019 for kokker!

Fra venstre: Audun Blystad og Håvard Onsøyen og lagleder Torbjørn Forster.
Fra venstre: Audun Blystad og Håvard Onsøyen og lagleder Torbjørn Forster. Foto: Fredrik Ringe.

Vinnerne av Norgescup 2019 vil representere Norge i Nordisk konkurranse for kokk- og servitørlærlinger.

Fra premieutdelingen.
Foto: Landbruks- og matdepartementet
Til toppen