Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Presentasjon av petroleumsaktiviteten på norsk sokkel

Olje- og energidepartementet og Norsk Petroleumsforening (NPF) Oslo inviterer til en oppdatering om petroleumsaktiviteten på norsk sokkel.

Plattformer

MERK: På grunn av stor pågang til arrangementet 24.1 har vi flyttet det til Auditoriet i Arbeids- og sosialdepartementets (ASD) lokaler Akersgata 64.

Agenda

11.30 – 11.35: Velkommen ved ekspedisjonssjef Lars Erik Aamot,Olje- og energidepartementet.

11.35 – 12.00: Petroleumsaktiviteten – oppdateringer fra departementet v/ekspedisjonssjef i OED, Lars Erik Aamot.

12.00 – 13.00: Sokkelåret 2018 ved direktør Bente Nyland, Oljedirektoratet. 
Oljedirektoratets årlige rapport, Sokkelåret 2018, oppsummerer de viktigste utviklingstrekkene på norsk sokkel i året som har gått og viser prognoser for blant annet petroleumsproduksjon og investeringer de nærmeste årene.

13.00 – 13.30: Spørsmål fra salen.

Påmelding
Etter endring av lokalet er det ennå noen plasser igjen. Man kan melde seg på ved å sende e-post til Gro Anundskaas i OED. Gro.Anundskaas@oed.dep.no

Norge deltar i Extractive Industries Transparency Initiative (EITI). EITIs formål er å fremme åpen og ansvarlig forvaltning av olje-, gass- og mineralressurser. Møtet inngår som en del av Norges gjennomføring av EITI.  Medarrangør NPF Oslo, en lokalforening i Norsk Petroleumsforening, er en viktig møteplass for petroleumsbransjen for faglige diskusjoner og utveksling av ny kunnskap. Vel møtt!

Til toppen