Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Presseinvitasjon: Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen besøker feltstasjonen Hunt4 Trondheim 11. desember

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen åpner gjennomføringskonferansen om eldrereformen Leve hele livet i Trondheim tirsdag 11. desember. Hun skal også besøke feltstasjonen HUNT4 Trondheim 70+, som retter seg mot eldres helse.

Program

 

Kl. 10.00-11.00: Besøk på feltstasjonen HUNT4 Trondheim 70+ 

På feltstasjonen foregår det som blir verdens største undersøkelse av helse og funksjon blant eldre. HUNT4 vil gi unike data om blant annet psykisk helse, aldring og helse. På feltstasjonen skal statsråden møte deltakere og ansatte.

Adresse: Innherredsveien 96, Trondheim.

 

Kl. 12.00-15.30: Gjennomføringskonferanse for Leve hele livet

Regjeringens eldrereform Leve hele livet ble vedtatt av Stortinget i november. Den skal gi eldre en trygg, aktiv og verdig alderdom. Høsten 2018 arrangeres fem gjennomføringskonferanser rundt om i landet. Åse Michaelsen skal åpne konferansen i Trondheim og være til stede hele dagen.

Adresse: Scandic Nidelven, Havnegata 1-3, Trondheim.

Les mer om gjennomføringskonferansene

Gjennomføringskonferansen streames her

 

Om HUNT

HUNT startet i Trøndelag for 40 år siden, og har gitt verdifull kunnskap om hva som bidrar til god helse og bedre behandling.

HUNT 70+ er en undersøkelse som retter seg spesielt mot eldres helse og funksjon. HUNT4 Trondheim 70+ inngår i arbeidet med å finne presise tall for forekomst av demens i Norge, og er en del av Demensplan 2020.

 

Pressen er velkommen til å delta. Statsråden er tilgjengelig for intervju

Til toppen