Nye sider med reiseinformasjon

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Utenriksdepartementets land- og reiseinformasjon har oppstått i ny drakt – nå som en integrert del av departementets øvrige informasjon på regjeringen.no.

Det som tidligere var kjent som land- og reiseinformasjon på portalen landsider.no er oppdatert og flyttet. Under temaet UDs reiseinformasjon finner man nå en oversikt over alle landene (nærmere 170) der UD tilbyr reiseinformasjon – med praktiske opplysninger, opplysninger om sikkerhetsforholdene, innreisebestemmelser og helserelaterte spørsmål i hvert enkelt land.

Utvalget artikler spenner ellers over UDs reiseråd der de er utstedt, bakgrunn om hvilke konsulære tjenester norske borgere kan forvente av utenrikstjenesten og hvilken rolle departementets operative senter spiller i arbeidet med å bistå de som henvender seg til utenrikstjenesten med spørsmål om hjelp.

Du vil også finne en oversikt over reiseråd fra et utvalg andre land, tilbud om reiseregistrering – og ikke minst betydningen av å ha reiseforsikring når du drar på utenlandstur.