Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Presseinvitasjon

Samfunnssikkerhetsministeren på bedriftsbesøk

Hverdagen skal bli enklere for småbedriftene. Derfor reiser regjeringen ut og besøker flere hundre små og mellomstore bedrifter denne uka for å få innspill til den nye strategien for små og mellomstore bedrifter, som kommer til høsten. Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde besøker Buypass i Oslo i morgen, onsdag. Torsdag 27. juni reiser hun til Trondheim hvor hun blant annet besøker Secure Practice og Hogst.

Regjeringens mål er at det skal være enklest mulig å drive bedrift og skape arbeidsplasser i Norge. Dette er et mål det må jobbes mot hele tiden, også når det går bra. For å lykkes må det lyttes til dem som vet hvor skoen trykker. 

Samfunnssikkerhetsministeren besøker:

Oslo 26. juni:

Kl. 1300 Buypass, Nydalsveien 30a, Oslo

Trondheim 27. juni:

Kl. 10.00 – 11.00 Secure Practice - Havnegata 7, Trondheim

Kl. 13.30 – 14.30 Jonsvannet, bålkaffe med arbeidslaget til bedriften Hogst.

Pressekontakt for statsråden: Kommunikasjonsrådgiver Linda Hafstad, linda.hafstad@jd.dep.no 470 38 968

Kort informasjon om selskapene:

Buypass har 70 ansatte og har hovedkontor i Oslo. Det er et mellomstort selskap som er leverandør av ID-løsninger og sertifikater mange av bruker på nettet. De leverer løsninger både til forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlig virksomhet.

Secure Practice er et lite selskap som jobber som leverandør av og rådgivning om løsninger innen sikkerhet. De fikk i 2018 følgende pris «Beste nye sikkerhetsprodukt» av Outstanding Security Performance Awards (OSPA)

Hogst AS eies av Røde Kors og TrønderEnergi. Firmaet driver blant annet med linjerydding av kraftledningstraséer. Det hjelper tidligere straffedømte ved å tilby dem opplæring og fast jobb som skogsarbeidere gjennom manuelt fysisk skogsarbeid.

Til toppen