Historisk arkiv

Samarbeidskonferanse mellom barnevernsektoren og universitets- og høgskolesektoren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet

31. oktober og 1. november 2013 inviterer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet til en konferanse der utdanning og praksis møtes.

31. oktober og 1. november 2013 inviterer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet til en konferanse der utdanning og praksis møtes. Dette er første gang det arrangeres en samarbeidskonferanse mellom barnevernsektoren og universitets- og høgskolesektoren.

God sammenheng mellom grunnutdanning og yrkesutøvelse er viktig for at ansatte i barnevernsektoren kan utføre arbeidet sitt på en forsvarlig måte.

Konferansen er den første i sitt slag, og henvender seg til de høgskolene som underviser fremtidige sosionomer, vernepleiere og barnevernpedagoger og til de lederne i barnevernsektoren som ansetter dem. Deltakerne fra begge sektorer har stor interesse av relevante og gode utdanninger.

Det nyopprettede samarbeidsorganet mellom barnevernsektoren og universitets- og høgskolesektoren er faglig ansvarlig for innholdet i konferansen. Konferansen er ledd i et langsiktig arbeid som vil styrke samarbeidet og sammenhengen mellom barnevernsektoren og universitets- og høgskolesektoren.

Les mer og se fullstendig program på BUFdirs hjemmesider.