Historisk arkiv

Statsråd Bekkemellem møtte engasjert ungdom

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

I dag møtte barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem to representanter fra Grorud ungdomsråd, og oppfordret barn og unge til å bidra mer i arbeidet med å skape gode oppvekst- og levekår for alle.

I dag møtte barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem to representanter fra Grorud ungdomsråd, Øyvind Strøm og Thineshbabu  Sivapathalingam. Statsråd Bekkemellem startet med å oppfordre barn og unge til å bidra mer i arbeidet med å skape gode oppvekst- og levekår for alle.

 

Grorud ungdomsråd tok med bilde av egen logo og slagord som de skal bruke for å lage hettejakker/trøyer som de vil dele ut til barn og unge i bydelen. Formålet er å øke kjennskapen og kunnskapen om ungdomsrådet. De ønsker at flere skal ta kontakt og bruke ungdomsrådet til å få fram saker som er viktige for barn og unge i bydelen. Trøya skal også bidra til å fremme følelsen av lokal tilhørighet og øke selvfølelsen ved å bo i denne bydelen.

De fortalte også om prosjektet "East side", party jam på lørdager "som mottar storbymidler fra Barne- og likestillingsdepartementet.

 

Statsråden kunne fortelle at i år sendes publikasjonen: "Satsing på barn og ungdom - Regjeringens mål og innsatsområder i statsbudsjettet 2007" i egen sending til ungdomsrådene i kommunene for å inspirere også ungdom til å tenke nytt om hva som gjøres av forbedringer i kommunene.

 

 

Les pressemelding om publikasjonen ved å trykke her

 

 

Ungdomsrådet fra Grorud møter statsråd Bekkemellem

 

Statsråd Bekkemellem møtte i dag Øyvind Strøm og Thineshbabu Sivapathalingam fra Grorud Ungdomsråd. Foto: Yngve Kveine