Historisk arkiv

OECD-konferanse om barnehager: <br>Representanter for 36 land samles i Oslo

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Sted:

Tirsdag 24. januar samles representanter for 36 land i Oslo til OECD-konferanse om fremtidens barnehager. - Gode barnehager er en investering i framtida og gir et stort utbytte for både den enkelte og samfunnet. Jeg registrerer stor internasjonal interesse for den norske barnehagesatsningen, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

Tirsdag 24. januar samles representanter for 36 land i Oslo til OECD-konferanse om fremtidens barnehager: ”Implementing Policies for High Quality Early Childhood Education and Care”. Konferansen samler ministere og høytstående ledere for barnehageområdet i 36 OECD-land fra hele verden.

- Konferansen går direkte inn i det norske arbeidet for å sikre barnehager med høy kvalitet. Gode barnehager er en investering i framtida og gir et stort utbytte for både den enkelte og samfunnet. Jeg registrerer også stor internasjonal interesse for den norske barnehagesatsingen, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen som vil delta under hele konferansen.

Sted: Radisson Blue Oslo Plaza Hotel

En OECD-rapport om barnehager, Starting Strong III, vil bli presentert for pressen  mellom klokken 14 og 14.30, der kunnskapsminister Kristin Halvorsen vil delta sammen med andre ministere.

 

Barnehagebarn leker

(KD)