Historisk arkiv

Samling for nye nettverksledere

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kultur- og kirkedepartementet

Kultur- og kirkedepartement arrangerte mandag 5. februar kurs for nye nettverksledere i Oslo.

Samling for nye nettverksledere

Kultur- og kirkedepartement arrangerte mandag 5. februar kurs for nye nettverksledere i Oslo.

Alle daglige ledere i landets 277 frivillighetssentraler har tilbud om å delta i en nettverksgruppe. Pr. dags dato har vi 38 grupper ledet av hver sin nettverksleder. Den 5. februar var seks av sju nye nettverksledere samlet i Oslo til en første innføring.

Nettverksgruppene er satt sammen ut fra geografiske hensyn og møtes fire ganger i året. Hensikten med gruppene er å gjøre deltakerne bedre rustet til å utføre alle de ulike arbeidsoppgavene og møte utfordringene i egen sentral.

Mandatet til nettverksgruppene er å ”utvikle nettverk hvor daglige ledere i frivillighetssentralene kan diskutere arbeidsrelaterte utfordringer, oppleve kollegialt fellesskap og dele erfaringer med hverandre.”

Foruten å lede sin egen gruppe, deltar også nettverkslederne i en basisgruppe. Basisgruppen består av nettverksledere i en region og har blant annet ansvar for å gjennomføre en årlig regionkonferanse.

På bildet ser vi (fra venstre): Else Hove Hyrve, Skjaak Friviljugsentral, Solveig Bjerknes, KKD, Britt Turid Valhammer, Karmøy Frivillighetssentral, Thore Hopperstad, Røa Frivillighetssentral, Jorunn Eide, Bjugn Frivillighetssentral, Ingri Aukrust Berg, Tidemandsstuen Frivillighetssentral og Kathrine Hoem, Lier Frivillighetssentral.