Historisk arkiv

Statsråden besøker Statskog SF

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Statskog SF: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen besøker i dag Statskog SFs hovedkontor i Namsos. Bakgrunnen for besøket er at det årlige foretaksmøtet avholdes på Statskog sitt hovedkontor.

Statsråden besøker Statskog SF

Terje Riis-Johansen, Foto: Torbjørn TandbergStatskog SF: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen besøker i dag Statskog SFs hovedkontor i Namsos. Bakgrunnen for besøket er at det årlige foretaksmøtet (tilsvarende genralforsamling) denne gang skal avholdes på Statskog sitt hovedkontor og ikke i departementets lokaler som har vært vanlig praksis de siste årene.

I tillegg til foretaksmøtet, vil statsråden møte og svare på eventuelle spørsmål fra de ansatte. Det vil også bli tid til mer uformelle samtaler mellom statsråd, styret i foretaket og administrasjonen samt en orientering om firmaet Inatur og Inatur Nordic.

Statskog SF har til formål selv, eller gjennom deltakelse eller i samarbeid med andre, å forvalte, drive og utvikle statlige skog- og fjelleiendommer med tilhørende ressurser og annen naturlig tilgrensende virksomhet.

Statskog SF eies av staten og eierskapet utøves av landbruks- og matministeren gjennom foretaksmøtet. Statskog SF er et eget juridisk selskap.


20.06.06