Historisk arkiv

Jordbruk: Siste frist for å søke tilskudd

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Jordbruk: Fristen for å søke om produksjonstilskudd i jordbruket er i dag, mandag 20. august. Registrerte foretak kan søke om tilskudd til arealer og husdyr.

Jordbruk: Fristen for å søke om produksjonstilskudd i jordbruket er i dag, mandag 20. august. Registrerte foretak kan søke om tilskudd til arealer og husdyr. 

To ganger i året
Produksjonstilskudd" er et samlebegrep for en gruppe av direktetilskudd i jordbruket med felles forvaltningsrutiner. Det er kommunen som behandler og avgjør søknader om produksjonstilskudd. Søknad om produksjonstilskudd i jordbruket kan sendes to ganger i året. På ettersommeren kan både plante- og husdyrprodusenter søke i tidsrommet fra og med registreringsdatoen 31. juli til og med 20. september, én måned etter søknadsfristen 20. august. Foretak som leverer søknad i perioden 21. august- 20. september får tilskuddet redusert med 1000 kr pr. virkedag søknaden er levert etter 20. august. Ved søknadsomgangen i janaur kan husdyrprodusenter og frukt-, bær- og grøntprodusenter som søke om tilskudd. Søknaden kan leveres fra og med registreringsdatoen 1. januar og inntil én måned etter søknadsfristen 20. januar.

Jordbruk: Fristen for å søke om produksjonstilskudd i jordbruket er i dag, mandag 20. august.