Historisk arkiv

Møte om status for innføring av obligatorisk tjenestepensjon

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Finansdepartementet

Invitasjon til møte vedrørende status for innføringen av obligatorisk tjenestepensjon

Finansministeren inviterer arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner til møte vedrørende status for innføringen av obligatorisk tjenestepensjon.

Adressater ihht. vedlagte liste

Deres ref

Vår ref

Dato

06/5116 FM CW

06.11.2006

Møte om status for innføring av obligatorisk tjenestepensjon

Invitasjon til møte i Finansdepartementet 15. november 2006 kl. 11.00-11.45 vedrørende status for innføringen av obligatorisk tjenestepensjon.

Lov om obligatorisk tjenestepensjon trådte i kraft 1. januar i år. Loven ble utarbeidet og foreslått etter innspill fra partene i arbeidslivet i tilknytning til arbeidet med pensjonsreformen og medfører at de aller fleste foretak har plikt til å opprette tjenestepensjonsordning for sine ansatte. Foretakene har frist til 31. desember 2006 med å opprette en tjenestepensjonsordning som tilfredsstiller kravene i loven (med økonomisk virkning fra 1. juli 2006).

På bakgrunn av at fristen for å opprette obligatorisk tjenestepensjonsordning (OTP) nærmer seg, ønsker jeg å få en orientering fra de ulike organisasjonene om hvor langt medlemsforetakene har kommet med å opprette tjenestepensjonsordninger for sine ansatte og hva en gjør for å sikre at slike ordninger blir opprettet.

En representant for Deres organisasjon inviteres til møte i Finansdepartementet onsdag 15. november 2006 kl. 11.00 – 11.45. Møtet holdes i Akersgt. 59 (R5) rom D2511.

Det bes om at det gis opplysning om hvem som møter til konsulent Elin Olsen, tlf. 22 24 45 21, e-post elin.olsen@fin.dep.no senest i løpet av mandag 13. november.

Med hilsen

Kristin Halvorsen

Gjenpart:
Finansnæringens Hovedorganisasjon
Sparebankforeningen
Verdipapirfondenes Forening
Norske Pensjonskassers Forening

Vedlegg: Adressater