Historisk arkiv

Første møte i norsk-polsk partnerskapsforum

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Institusjoner, organisasjoner og bedrifter i Norge som er interessert i prosjektsamarbeid med polske partnere gjennom EØS-midlene inviteres til det første møtet i norsk-polsk partnerskapsforum i Oslo 8. januar 2007.

Første møte i norsk-polsk partnerskapsforum

Institusjoner, organisasjoner og bedrifter i Norge som er interessert i prosjektsamarbeid med polske partnere inviteres til det første møtet i norsk-polsk partnerskapsforum i Oslo 8. januar 2007.

Formålet med forumet er å etablere en arena hvor norske institusjoner får førstehåndsinformasjon om status for arbeidet med EØS-midlene i Polen og kan utveksle erfaringer med hverandre. Lanseringsmøtet i Oslo arrangeres av Norges ambassade i Warszawa i samarbeid med Utenriksdepartementet.

Fire norske institusjoner vil fortelle om sine erfaringer med å etablere samarbeidsprosjekter med polske søkere. Etter lunsj blir det parallelle sesjoner hvor temaene er private bedrifter og anbudsregler, frivillige organisasjoner, miljøsamarbeid og forskning.

Arrangementet foregår i Bjørvika konferansesenter i Oslo sentrum. Påmelding skjer via e-post til emb.warsaw@mfa.no innen 20. desember 2006. Det er en begrensning på to deltakere per institusjon.