Historisk arkiv

Delta i Heidi Grande Røys` IKT-politiske råd via nettet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fornyings- og administrasjonsdepartementet

Tirsdag 19. mai kl. 12 holder Heidi Grande Røys sitt IKT-politiske råd, eNorgeforum. Tema for møtet er sosiale medier og delingskultur på nettet. Møtet er også en lansering av Heidi Grande Røys debattbok "Delte meninger". Du kan følge møtet, kommentere og stille spørsmål til statsråden og innlederne på nettet.

Tirsdag 19. mai kl. 12 holder Heidi Grande Røys sitt IKT-politiske råd, eNorgeforum. Tema for møtet er sosiale medier og delingskultur på nettet. Møtet er også en lansering av Heidi Grande Røys debattbok Delte meninger. Du kan følge møtet, kommentere og stille spørsmål til statsråden og innlederne på nettet.

Se agenda for møtet.

Spørsmålsrunde og diskusjon starter ca. kl. 13.00. Har du lyst til å sende oss et spørsmål på Twitter, kan du gjøre det med hashtaggen #spørDM. For at det skal være enkelt for oss å fange opp eventuelle spørsmål via Twitter ønsker vi at dere bruker #eNorge for generelle Twitter-kommentarer. Du kan også stille spørsmål ved å fylle ut skjemaet som ligger nederst på siden i nett-tv’en. Du kan sende inn spørsmål fra kl. 09.00 tirsdag 19. mai.

Når spørsmålsrunden starter vil spørsmål som kommer inn på Twitter og nett-tv vises på skjermer i salen og utvalgte spørsmål blir besvart. Vi kan dessverre ikke love at alle får svar på sine spørsmål.

Vil teste ulike løsninger
Hvorfor spørsmål både via nett-TV og Twitter? Fornyings- og administrasjonsdepartementet ønsker å gi alle, også dere som ikke er tilstede i salen, en best mulig opplevelse. Ved å søke på #spørDM på Twitter kan alle se alle spørsmål som blir stilt. I dag er ikke det samme mulig med spørsmålene som sendes via nett-TV. Vi ønsker derfor å teste ut sosiale medier som Twitter, for å kunne videreutvikle nett-TV på regjeringen.no.

Har du ikke mulighet til å følge direkteoverføringen av Delte meninger-lanseringen på eNorge-forum, kan du se den i opptak når det passer deg. Alle overføringer på nett-TV på regjeringen.no arkiveres.

Se også Hjelp til Nett-TV. Her finner du svar på spørsmål om nettlesere, avspillere og operativsystem.

Les mer:

Til toppen