FoU for innovasjon og verdiskaping i norsk næringsmiddelindustri

Dette innholdet er mer enn 7 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Statssekretær Blåfjelldal deltar tirsdag 4. februar på seminar for aktører innen norsk næringsmiddelindustri på Lillestrøm.

Statssekretær Blåfjelldal deltar tirsdag 4. februar på seminar for aktører innen norsk næringsmiddelindustri på Lillestrøm. 

Målrettet forskning og utvikling for innovasjon og verdiskaping i norsk næringsmiddelindustri er tema for seminaret som er rettet mot aktører innen norsk næringsmiddelindustri på Lillestrøm tirsdag 4. februar. Statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal i Landbruks- og matdepartementet holder åpningsinnlegget. 

Tid: 4. februar kl. 09:00
Sted: Thon Hotell Arena på Lillestrøm. 

Framtidens mattrender og lønnsomme muligheter
Målgruppen for seminaret er norsk næringsmiddelindustri, produsenter, leverandører, forskere, departementer, bransjeorganisasjoner og representanter fra virkemiddelapparatet. Seminaret skal gi faglig innsikt i og forståelse for forskningens betydning for innovasjon og verdiskaping. Her møtes norske fag- og industrimiljøer for å diskutere og utveksle erfaringer knyttet til fremtidens mattrender og lønnsomme muligheter. 

BIONÆR-programmet i Forskningsrådet er arrangør i samarbeid med SkatteFUNN, Fondet for forskningsavgift på landbruksprodukter og forskningsmidler over Jordbruksavtalen (FFL/JA).

Statssekretær i Landbruks- og matdepartementet Hanne Maren Blåfjelldal (FrP)
Statssekretær i Landbruks- og matdepartementet Hanne Maren Blåfjelldal deltar tirsdag 4. februar på seminar for aktører innen norsk næringsmiddelindustri på Lillestrøm. (Foto: Torbjørn Tandberg)