Pressekontakter i Kulturdepartementet

Kulturdepartementets pressesenter med pressemeldinger, pressekontakter og bildearkiv.

Kommunikasjonsenheten formidler spørsmål fra pressen til politisk ledelse og fagavdelingene. Vi hjelper presse og publikum med å finne fram til rett avdeling for kommentarer, bakgrunnsstoff og saksopplysninger. I tillegg har vi ansvar for departementets nettsider.

Kommunikasjonsenhetens pressetelefon 90 23 10 93 (ikke sms)

E-post til Kommunikasjonsenheten: [email protected]

Kulturdepartementet behandler personopplysninger til alle journalister som tar kontakt med departementet. Disse personopplysningene er navn og kontaktinformasjon, tilknytning til redaksjon, og innhold i spørsmål og svar som utveksles på epost og telefon. Personopplysninger lagres i tilknytning til saken din. Har en journalist vært i kontakt med oss i forbindelse flere saker, vil det være flere loggføringer. Personopplysninger slettes tre år etter at den ble loggført.

Du har rett til å be om at dine personopplysninger ikke skal behandles av departementet. Dette kan du presisere til en av pressekontaktene våre.

Behandlingsgrunnlag for journalisters personopplysninger er berettiget interesse, jfr GDPR art 6. Det er nødvendig for departementet å behandle journalisters personopplysninger for å utføre en oppgave i offentlig interesse.

Pressemeldinger på e-post
Kulturdepartementet sender ut pressemeldinger på e-post. Dersom du ønsker å motta pressemeldinger elektronisk, kan du sende e-postadressen din med melding om at du ønsker dette til oss i Kommunikasjonsenheten.

Til toppen