Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Veileder: Tips mot mobbing - dvd og plakat

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

Dvd-er og plakater med Kjetil og Kjartans tips mot mobbing og Foreldre mot mobbing er sendt ut til grunnskoler. På DVD-en ligger det ni kortfilmer med ulike tips til elevene om hvordan de kan være med på å hindre og få vekk mobbing.

Nå sendes dvd-er og plakater med Kjetil og Kjartans tips mot mobbing og Foreldre mot mobbing ut til grunnskoler. På DVD-en ligger det ni kortfilmer med ulike tips til elevene om hvordan de kan være med på å hindre og få vekk mobbing.

Det er også en film spesielt laget for foreldre, Foreldre mot mobbing. Filmene skal brukes som utgangspunkt for samtaler om hva elever og foreldre kan gjøre med mobbing. Filmene for elevene vil passe for 5.-10. trinn. Foreldrefilmen kan brukes i foreldremøter fra første trinn.

Filmene er produsert på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet, Kunnskapsdepartementet og Barne- og likestillingsdepartementet.Filmene er utarbeidet i samarbeid med kjente aktører innen arbeid mot mobbing; Dan Olweus (Hemil-senteret, Universitetet i Bergen), Erling Roland (Senter for atferdsforskning, Universitetet i Stavanger) og Anne Arnesen (Atferdssenteret, Universitetet i Oslo). I tillegg har Foreldreutvalget for grunnskolen bidratt på foreldrefilmen.

 

Kontakt Utdanningsdirektoratet for mer informasjon

Mer informasjon om Kjetil og Kjartan.