Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Ingrid Espelid Hovig tildeles Fyrtårnprisen 2009

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

Fyrtårnprisen 2009 tildeles Ingrid Espelid Hovig for hennes innsats gjennom mange år med å formidle at fisk og sjømat er sunn og god mat, og for engasjementet hun har vist for at flere unge mennesker skal lære seg å lage og spise gode fiskemåltider.

- Det er med stor glede at jeg i dag tildeler Ingrid Espelid Hovig årets Fyrtårnpris. Fyrtårnprisen går hvert år til noen som har utmerket seg ut over det vanlige med sitt arbeid eller interesseområde, og som gjennom sitt arbeid har markedsført fiskeri- og kystnasjonen Norge på en positiv måte Dette er kriterier som årets vinner så absolutt oppfyller. Ingrid Espelid Hovig har gjennom et langt liv gjort en formidabel innsats med å formidle kunnskap og engasjement for god og sunn mat, og spesielt for sjømat, sier fiskeri- og kystminister Helga Pedersen.

Ingrid Espelid Hovig tildeles Fyrtårnprisen for 2009 på Kystens dag i Svolvær den 9. juni. Fiskeri- og kystdepartementets Fyrtårnpris deles ut for sjette året på rad. Det følger 25. 000,- med prisen og Ingrid Espelid Hovig vil gi disse pengene til Food Camp på Midtåsen.


Tidligere prisvinnere
2008 Steinar Olaisen
2007 WWF Norge
2006 Kystaksjonen for tsunamiofrene
2005 Forbundet Kysten
2004 Kystvakten

Kontakt: Pressevakt tlf.: 22 24 66 99

Til toppen