Historisk arkiv

Mat, forskning og innovasjon

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Norges forskningsråd ønsker kontakt med små og store bedrifter og FoU-miljøer, som har gode ideer til forskning og innovasjon knyttet til matnæringen.

Mat, forskning og innovasjon

 

Mat: Norges forskningsråd ønsker kontakt med små og store bedrifter og FoU-miljøer, som har gode ideer til forskning og innovasjon knyttet til matnæringen. Forskningsrådet tilbyr effektiv dialog om hvilke muligheter du og dine ideer har til å få støtte.

Matforskning for en milliard
Over de neste fem årene skal Norges forskningsråd bevilge over én milliard kroner til forskning som bidrar til konkurransedyktige og innovative næringer som leverer norsk mat for framtida. Forskning og innovasjon er avgjørende for å styrke konkurransekraften og lønnsomheten i norsk matproduksjon og distribusjon, både i den enkelte bedrift og i næringene som helhet - og for å sikre forbrukerne et godt tilbud av norsk mat.

Mat: Norges forskningsråd ønsker kontakt med bedrifter og FoU-miljøer som har gode ideer til forskning på matområdet. Søknadsfrister er 08.06. og 31.08.

 

Mat: Brød. Foto: Melk.no
Mat: Gjennom Matprogrammet hos Norges forskningsråd er det de neste fem årene satt av én milliard kroner til forskning som bidrar til konkurransedyktige og innovative næringer som leverer norsk mat for framtida.
Foto: melk.no