Historisk arkiv

Skog: Mitt tre konkurranse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Skog: Konkurransen Mitt tre har avspark søndag 11. februar. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen sitter i juryen.

Skog: Mitt tre konkurranse

Skog: Konkurransen Mitt tre har avspark søndag 11. februar. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen sitter i juryen. Det er NRK Naturens Verden, Det norske Skogselskap og Norsk Genressurssenter som inviterer til tre konkurranser om trær; Det største treet, det fineste bildet og den beste historien.

Konkurransene har avspark søndag 11. februar og Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen er blant jurymedlemmene som skal kåre vinneren når det hele avsluttes senhøsten 2007.

Mer om konkurransen hos

Pakk sekken, dra til skogs og se hva du finner! Deltakerne skal sende inn vitale mål, bilder og gjerne en god historie knyttet til sitt favoritt-tre. 16 treslag er invitert med i konkurransen og i denne sammenheng teller både størrelse, utseendet og personlighet.

Flere vinnere
Hele landet kan delta. Det skal kåres en vinner for hvert av treslagene i Sør-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge. I tillegg blir det egne konkurranser om det tjukkeste treet totalt, det beste bildet og den beste fortellingen.

Konkurransen avsluttes 4. november, og har en egen jury som bestående av statsråd Terje Riis-Johansen fra Landbruks- og matdepartementet, Kari Bay Haugen og Terje Dale fra NRK, Tor Myking fra Norsk Genressurssenter og Olav Kaveldiget fra Det norske Skogselskap.

Skog: Konkurransen Mitt tre har avspark søndag 11. februar. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen sitter i juryen.