Historisk arkiv

Landbruk: Brekk i møte med Dr. Sahai

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk møtte i dag Dr. Suman Sahai, Sahai har organisert GeneCampaign som er forsknings- og miljøorganisasjon som er engasjert i matsikkerhet, klimaendringer og rettigheter til småbønder og lokalsamfunn.

Landbruk: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk møtte i dag Dr. Suman Sahai, en indisk forsker som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse for sine forskningsbidrag innen miljø og landbruk. Dr. Sahai har organisert GeneCampaign som er forsknings- og miljøorganisasjon som er engasjert i matsikkerhet, klimaendringer og rettigheter til småbønder og lokalsamfunn.

Brekk og Sahai drøftet viktigheten av å bringe matsikkerhet og landbruk inn i klimaforhandlingene. Dr. Sahai takket for hans rolle som talsmann for dette viktige budskapet og roste Brekk for sitt engasjement internasjonalt for denne saken. De avtalte å møtes igjen i India i februar der Brekk vil holde innlegg under en internasjonal konferanse arrangert av Swaminathan stiftelsen.

Landbruk: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk og Dr. Suman Sahai,
Landbruk: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk møtte i dag Dr. Suman Sahai, Sahai har organisert GeneCampaign som er forsknings- og miljøorganisasjon som er engasjert i matsikkerhet, klimaendringer og rettigheter til småbønder og lokalsamfunn. Foto: LMD