Historisk arkiv

Nasjonal konferanse - Inn på tunet 2010

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

- Landbruks- og matdepartementet tar nå initiativ til en nasjonal strategi for Inn på Tunet, fortalte Heggem på den nasjonale konferansen i Trondheim. Gjennom et bredt samarbeid med flere andre departement, fylkesmennene, fylkeskommunene, Kommunenes sentralforbund m.fl. skal det utformes en felles politikk forbl.a.kvalitetssikring, forskning og utvikling.

- Landbruks- og matdepartementet tar nå initiativ til en nasjonal strategi for Inn på Tunet, fortalte Heggem på den nasjonale konferansen i Trondheim.

Gjennom et bredt samarbeid med flere andre departement, fylkesmennene, fylkeskommunene, Kommunenes sentralforbund m.fl. skal det utformes en felles politikk forbl.a.kvalitetssikring, forskning og utvikling. Over 300 personer deltok på konferansen som fokuserte på verferd og næring. 


Mange viktige samarbeidspartnere  var representert på den Nasjonale konferansen for Inn på tunet i trondheim 25.-26.mai 2010. temaet var Innovasjon og forskning.
Foran fra venstre: Statssekretær i Landbruks-og matdepartementet Ola Heggem, Tor Åm (prosjektdirektør for samhandlingsreformen, Helsedepartementet), Fylkesmann i Sør-Trøndelag Kåre Gjønnes, bak fra venstre: Yngvar Åsholdt(assisterende direktør i NAV), Kåre Hagen (utvalgsleder for det regjeringsoppnevnt utvalget for innovasjon i omsorgstjenester)