Historisk arkiv

MD støtter Oslo Åpne Hus

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Miljøverndepartementet (MD) er sponsor av arrangementet Oslo Åpne Hus 2013, der mer enn 100 bygninger og uteområder skal åpnes for publikum. Arrangementet går av stabelen helgen 21. - 22. september, og på flere steder blir det omvisninger av arkitekter og landskapsarkitekter.

Miljøverndepartementet (MD) er sponsor av arrangementet Oslo Åpne Hus 2013, der mer enn 100 bygninger og uteområder skal åpnes for publikum. Arrangementet går av stabelen helgen 21. - 22. september, og på flere steder blir det omvisninger av arkitekter og landskapsarkitekter. I programmet er det også flere guidede vandringer i Groruddalen. Du kan vandre på nyanlagte turstier til nye bydelsparker og besøke gamle kulturmiljøer som nå er nye møteplasser, alt i regi av Groruddalsatsingen, der MD deltar.

Oslo og Akershus' fantastiske arkitektur og hagekunst som er forbeholdt noen få, åpner sine dører. Arrangementet Oslo Åpne Hus byr på en unik mulighet til å se, utforske og lære om byen vår. Oslo Åpne Hus er gratis og åpent for alle. I tillegg til bygninger er det mange offentlige parker plasser og byrom å besøke. Ta med familie, venner og kollegaer på tur rundt i byen denne helgen!

Se hele programmet www.osloåpnehus.no

Arrangementet er et samarbeid mellom Statsbygg, Oslo Arkitektforening (OAF), Norske landskapsarkitekters forening (NLA) og Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL).