Historisk arkiv

Konferanse om næringsliv og samfunnsansvar i Oslo, 28.-30. mars

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Priv. til red.

Muhammad Yunus og Al Gore er blant innlederne på konferansen om næringsliv og samfunnsansvar som åpnes av utviklingsminister Erik Solheim i Oslo 28. mars.

Fredsprisvinner Muhammad Yunus, tidligere visepresident i USA, Al Gore, direktør for Petrobras, José Sergio Gabrielli de Azevedo, direktør for FNs Miljøprogram, Achim Steiner, formann i Transparency International, Huguette Labelle samt FNs spesialrepresentant for næringsliv og menneskerettigheter, John Ruggie er blant innlederne på regjeringens konferanse om næringsliv og samfunnsansvar i Oslo 28.-30. mars 2007.  

Den internasjonale konferansen "Partnerships for Sustainable Development" arrangeres av Utenriksdepartementet i samarbeid med Miljøverndepartementet, Oslo Kommune samt flere internasjonale organisasjoner.  

Konferansen skal debattere spørsmål knyttet til næringsliv og samfunnsansvar internasjonalt. Blant temaene er arbeidstaker- og menneskerettigheter i næringslivet, klima og miljøvennlig næringsutvikling, anti-korrupsjonsarbeid samt etterlevelse av internasjonale standarder for samfunnsansvar.  

Konferansen åpnes i Oslo Rådhus 28. mars av utviklingsminister Erik Solheim.  

Pressekontakt: 
Benedicte T. Koren, mob. 90 02 93 95
Kaja Haldorsen, mob. 41 55 48 28
Frode Overland Andersen, mob. 48 04 51 22
Marte Lid, mob. 91 65 05 28