Historisk arkiv

Kongelig hjelp

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Håkon besøkte Fenalår fra Norges butikkstand i Paris i går. – Uvurderlig drahjelp, sier styreleder i Fenalår fra Norge Per Berg.

Kronprins Håkon tok seg god tid til å snakke med Per Berg og Svein Andreassen fra Fenalår fra Norge. De representere henholdsvis Gilde Tynset og Tind. Besøket fant sted i det eksklusive kjøpesenteret Bon Marche i Paris, der Fenalår fra Norge har signert eksportkontrakt. Det gjorde de i juni, den gang med god hjelp fra Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug.

Foruten møtet med kronprinsen deltok Fenalår fra Norge deltager på et større arrangement for franske journalister og bloggere på kvelden. Innovasjon Norge Paris og Visit Denmark hadde slått seg sammen for å promotere de nordiske smakene. Med rundt 70 deltagere var også dette en unik mulighet til å vise fram de norske matskattene.

 Vi opplever at interessen i Frankrike øker, nå har vi tre grossistkontrakter og tre restauranter vi levere til. Med den støtten vi får fra både regjering, Innovasjon Norge og nå Kongehuset, er vi utrolig inspirerte og fornøyde, avslutter Per Berg.

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Håkon besøkte Fenalår fra Norges butikkstand i Paris i går
Hans Kongelige Høyhet Kronprins Håkon besøkte Fenalår fra Norges butikkstand i Paris i går. Foto: Matmerk