Historisk arkiv

Koronasituasjonen: Pressekonferanse om bedre smittesporing og økt testing av koronavirus

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie inviterer til pressekonferanse 16. april kl. 16 for å informere om bedre smittesporing og økt testing av koronavirus. Folkehelseinstituttets nye app for smittesporing blir lansert.

Nett-tv Pressekonferanse om bedre smittesporing og økt testing av koronavirus

Se sendingen her

Se sendingen her

Sted: Marmorhallen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18

Tidspunkt: Torsdag 16. april kl. 1600

Bjørn Guldvog, direktør i Helsedirektoratet og Camilla Stoltenberg, direktør i Folkehelseinstituttet er også til stede på pressekonferansen. 

Vi ber om påmelding til smkinfo@smk.dep.no innen torsdag 16. april klokka 14. Oppmøte senest klokken 1545. Ta med gyldig pressekort og ID. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til smkinfo@smk.dep.no med teksten PK 1604 i emnefeltet.

Spørsmålene må være oss i hende senest klokka 1615. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

SMK legger til rette for deling av video og bilder. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr. Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakter for statsministeren er statssekretær Rune Alstadsæter, telefon 91 55 84 19, e-post ral@smk.dep.no og kommunikasjonsrådgiver Tone Hertzberg, telefon 9119 13 13, e-post the@smk.dep.no

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren er Andreas Keus, telefon 95 07 20 23, e-post Andreas.Keus@hod.dep.no.