Møte med brukerne i helse- og omsorgstjenesten

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Mandag 19. oktober møtte helse- og omsorgsminister Bent Høie Kontaktforum for brukerne av helse- og omsorgstjenesten.

–Det er brukerne og pasientene som er hovedpersonene. Skal vi skape pasientens helse- og omsorgstjeneste, må vi lytte til deres erfaringer. Jeg tar med meg alle de gode innspillene jeg har fått i dag, sa helse- og omsorgsminister Bent Høie. 

Helse- og omsorgsminister Bent Høie i møte med Kontaktforum for brukerne av helse- og omsorgstjenesten. Foto: Helse- og omsorgsdepartementet.
Helse- og omsorgsminister Bent Høie orienterte Kontaktforum for brukerne av helse- og omsorgstjenesten om regjeringens forslag til helse- og omsorgsbudsjettet for 2016. Foto: Helse- og omsorgsdepartementet.

Statsråden orienterte om forslag til helse- og omsorgsbudsjett for 2016 og gav en oppdatering på viktige saker i departementet. Mesteparten av tiden gikk til diskusjon om temaer som kontaktforum var opptatt av.   

Kontaktforum for brukere av helse og omsorgstjenesten representerer et bredt spekter av brukererfaringer og kompetanse. Forumet skal bidra til å skape en bedre helse- og omsorgstjenesten for befolkningen gjennom gjensidig informasjonsutveksling og dialog med departementet.