Barne- og familieministeren besøker Førde, Gloppen og Nordfjordeid

Sted: Førde, Gloppen og Nordfjordeid

Barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) besøker Førde, Gloppen og Nordfjordeid.

Program

  • Kl. 09.00–10.25: Statsråden åpner konferansen «Småbarnsdagane» i Førde. Adresse: Scandic Sunnfjord Hotell og Spa, Storehagen 2, 6800 Førde.
  • Kl. 11.00–12.00: Besøk til Barnevernstjenesten i Sunnfjord. Statsråden vil få en orientering om Sunnfjord barnevern og det tverrfaglige arbeidet rundt barn og unge i Sunnfjord kommune.  Adresse: Hafstadvegen 42, rådhuset i Førde.
  • Kl. 13.15–14.00: Besøke BUA-Gloppen/ Trivselshagen (Sandane). BUA og Gloppen kommune vil orientere om den nyoppstartede utstyrssentralen og om betydningen av tilskuddene og hva de har fått til i arbeid med deltakelse og inkludering i kommunen. Adresse: Gotavegen 14,6823 Sandane.
  • Kl. 14.05–14.45: Statsråden besøker Sogn og Fjordane ungdomssenter, avdeling Meltunet, i Nordfjordeid. På Meltunet deltar også representanter fra Nordfjord BUP. Statsråden vil få en presentasjon av- og omvisning på ungdomssenteret og en presentasjon av Helse Førde v/ BUP Nordfjordeid.

Statsråden er tilgjengelig for intervju/kommentarer. Ta kontakt hvis dere er interessert i å gjøre et intervju med statsråden før eller etter noen av besøkene.

Kontaktperson for reisen er kommunikasjonsrådgiver Thea Finstad, telefonnummer: 975 40 790.