Innovasjonsprisen 2016

Innovasjonsprisen skal inspirere til nyskaping og økt innovasjonskraft i hele kommunesektoren. Innovasjonsprisen 2016 er på 500.000 kroner og vil bli delt ut i juni på Arendalskonferansen. Søknadsfrist er 1. mars.

Kommunal- og fornyingsminister Jan Tore Sanner vil nå premiere de som tør å gå først, og som tar jobben med å prøve ut nye løsninger. Deling og spredning har høy prioritet, og dette er ein god mulighet for de mest framoverlente kommunene til å lære av andre, spre gode ideer og skaffe seg nye samarbeidspartnere.

Søknadsfrist er 1. mars.

Nytt søknadsskjema

Søknadsskjemaet i år er forenklet og nå kan hver kommune sende inn ein søknad og vise inntil tre kommunale innovasjonseksempler. Juryen til Innovasjonsprisen 2016 er ute etter gode eksempler, ikke nødvendigvis mange. Les om hva juryen ser etter på Innovasjonsprisens nettsted.

Vinnerkommunen premieres med 500.000 kroner

Med Innovasjonsprisen ønsker KMD å løfte fram de gode eksemplene! Kommunane som ble nominert i fjor, fikk laget filmklipp av sine innovasjoner. Disse kan du se på Innovasjonsprisens nettsted. Førstepremien er en sjekk på 500 000 kroner. Prisutdelingen vil foregå på Arendalskonferansen 9. –10. juni. Søknadsfrist er 1. mars.

Søknadsskjema, juryens kriterier og ytterligere informasjon finner du på Innovasjonsprisens nettsted.