Ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet

Denne siden viser ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet. Dersom listen er tom, er det ingen ledige stillinger akkurat nå.
Bilde av ansatt i Kunnskapsdepartementet
Foto: Sveinung Ystad

Du kan søke jobb hos oss via vår elektroniske jobbportal JobbNorge. Der kan du registrere din CV, skrive søknad og legge ved elektroniske attester og vitnemål.

Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i departementet, eller se hva vi kan tilby den som blir ansatt hos oss? Les mer om det på våre jobbsider.

Førstekonsulent/rådgiver

Avdelingen har ledig et vikariat på 2 år som førstekonsulent/rådgiver i seksjon for kvalifisering og statsborgerskap (KST). Seksjonen har blant annet ansvar for avdelingens etatsstyringsarbeid, utsatte byområder og tolking i offentlig sektor. Vi kan tilby interessante, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et godt og til tider hektisk arbeidsmiljø. ...

Søknadsfrist: 15. august 2021

Førstekonsulent/rådgiver(fast stilling)

Avdelingen har ledig en fast stilling som førstekonsulent/rådgiver i Seksjon for budsjett og bosetting. Seksjonen har blant annet ansvar for avdelingens budsjettarbeid, tilskuddsforvaltning, forskning og utvikling, sivilsamfunnets rolle på integreringsfeltet, internasjonalt arbeid og arbeid med bosetting av flyktninger. Vi kan tilby interessante, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et hektisk og godt arbeidsmiljø. ...

Søknadsfrist: 22. august 2021