Ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet

Denne siden viser ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet. Dersom listen er tom, er det ingen ledige stillinger akkurat nå.
Bilde av kvinnelig møtedeltaker som ser på kollega
Foto: Ilja C. Hendel

Du kan søke jobb hos oss via vår elektroniske jobbportal JobbNorge. Der kan du registrere din CV, skrive søknad og legge ved elektroniske attester og vitnemål.

Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i departementet, eller se hva vi kan tilby den som blir ansatt hos oss? Les mer om det på våre jobbsider.

Førstekonsulent/rådgiver (fast stilling)

Det er ledig en fast stilling som førstekonsulent/rådgiver i avdeling for høyere utdanning, forskning og internasjonalt arbeid. Stillingen er plassert i seksjon for internasjonalt samarbeid. Seksjon for internasjonalt samarbeid har i hovedsak ansvar for koordineringen av Kunnskapsdepartementets internasjonale arbeid, både multilateralt samarbeid (UNESCO, OECD, Europarådet og Bologna-prosessen), samt bilateralt samarbeid med strategisk prioriterte land. Seksjonen har også et koordinerende ansvar ...

Søknadsfrist: Torsdag 15. juni 2023

Taleskriver/kommunikasjonsrådgiver (rådgiver/seniorrådgiver)

Det er ledig en fast stilling som taleskriver/kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsenheten. Skriver du godt? Er du kreativ og en dyktig formidler? Synes du det er spennende å jobbe i skjæringspunktet mellom samfunn og politikk? Da kan du være den vi er på jakt etter. Vi leter etter deg som kan levere tekster av høy kvalitet, også når tiden er knapp. Din hovedoppgave vil være å skrive taler, kronikker og debattinnlegg for statsrådene i Kunnskapsdepartementet i tett samarbeid med politisk ...

Søknadsfrist: Søndag 11. juni 2023