Ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet

Denne siden viser ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet. Dersom listen er tom, er det ingen ledige stillinger akkurat nå.
Bilde av ansatt i Kunnskapsdepartementet
Foto: Sveinung Ystad

Du kan søke jobb hos oss via vår elektroniske jobbportal JobbNorge. Der kan du registrere din CV, skrive søknad og legge ved elektroniske attester og vitnemål.

Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i departementet, eller se hva vi kan tilby den som blir ansatt hos oss? Les mer om det på våre jobbsider.

Rådgiver/seniorrådgiver (jurist) i tilsynsenheten i Kunnskapsdepartementet

Kunnskapsdepartementet har ledig 2 faste stillinger som rådgiver/seniorrådgiver (jurister) på tilsynsområdet. Tilsynsenheten har ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av tilsyn med private høyskoler, fagskoler og studentsamskipnader. Hovedoppgaven til enheten er å kontrollere at offentlige tilskudd og egenbetaling kommer studentene til gode. Dette inkluderer hele verdikjeden fra utforming av regelverk, planlegging og gjennomføring av tilsyn til ...

Søknadsfrist: 14. januar 2018

Vikariat som førstekonsulent/rådgiver – arbeid med statsbudsjettet

Opplæringavdelingen, seksjon for styring har ledig et 2-årig vikariat som førstekonsulent/rådgiver. Stillingen byr på utfordrende og varierte oppgaver innenfor avdelingens arbeid med statsbudsjettet. Vi gir råd om budsjettpolitiske prioriteringer for sektoren, utvikler avdelingenes tilskuddsportefølje og gjennomfører ressurs- og konsekvensutredninger. Vi søker en medarbeider med god tallforståelse og gode digitale ...

Søknadsfrist: 7. desember 2017