Ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet

Denne siden viser ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet. Dersom listen er tom, er det ingen ledige stillinger akkurat nå.
Bilde av ansatt i Kunnskapsdepartementet
Foto: Sveinung Ystad

Du kan søke jobb hos oss via vår elektroniske jobbportal JobbNorge. Der kan du registrere din CV, skrive søknad og legge ved elektroniske attester og vitnemål.

Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i departementet, eller se hva vi kan tilby den som blir ansatt hos oss? Les mer om det på våre jobbsider.

Rådgiver/seniorrådgiver - internbudsjett og økonomi

  Seksjon for økonomi og styring i avdeling for fellestjenester og strategiske satsingsområder har ledig fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver. Arbeidsoppgavene er knyttet til departementets interne budsjett og regnskap. Den som tilsettes vil få hovedansvar for internbudsjettet i KD. Saksbehandling av økonomioppgaver ligger også til stillingen.   ...

Søknadsfrist: 4. mars 2018

Fast stilling som webredaktør/kommunikasjonsrådgiver

Kunnskapsdepartementet har ledig en fast stilling som kommunikasjonsrådgiver og webredaktør i kommunikasjonsenheten (KOM). Vi er på jakt etter et klokt netthode med god medieforståelse. Du må raskt kunne fremstille komplekse saker på en lett ...

Søknadsfrist: 28. februar 2018