Ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet

Denne siden viser ledige stillinger i Kunnskapsdepartementet. Dersom listen er tom, er det ingen ledige stillinger akkurat nå.
Bilde av ansatt i Kunnskapsdepartementet
Foto: Sveinung Ystad

Du kan søke jobb hos oss via vår elektroniske jobbportal JobbNorge. Der kan du registrere din CV, skrive søknad og legge ved elektroniske attester og vitnemål.

Ønsker du å vite mer om hvordan det er å jobbe i departementet, eller se hva vi kan tilby den som blir ansatt hos oss? Les mer om det på våre jobbsider.

Rådgiver/seniorrådgiver (fast stilling)

Stillingen er plassert i Avdeling for høyere utdanning, forskning og internasjonalt arbeid, i seksjon for innovasjon, samspill og instituttpoltikk. Seksjonen har forvaltningsansvar for profesjonsutdanninger, profesjonsforskning, instituttpolitikk og regionale forskingsfond. UH-institusjonenes rolle i livslang læring, etter- og videreutdanning, innovasjon, og samarbeid med arbeidslivet om forskning og utdanning er andre områder seksjonen arbeider med. ...

Søknadsfrist: 27. januar 2019

Ekspedisjonssjef

EKSPEDISJONSSJEF – AVDELING FOR HØYERE UTDANNING, FORSKNING OG INTERNASJONALT ARBEID Avdelingens hovedoppgave er å utvikle politikken for høyere utdanning og forskning. Avdelingen koordinerer arbeidet med forskningsbudsjettet i statsbudsjettet og har betydelige internasjonale oppgaver. Avdelingen jobber tett sammen ...

Søknadsfrist: 31. januar 2019

Til toppen