Barne- og likestillingsdepartementet

Barne- og likestillingsdepartementet (BLD) har ansvar for barn og unges oppvekst- og levekår, familie og samliv, likestilling, ikke-diskriminering og forbrukerpolitikk.

Aktuelt nå

Gravid leder holder presentasjon

Tiltak for bedre kjønnsbalanse blant toppledere

19.11.2018: I dag presenterte likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) flere konkrete tiltak næringslivet kan benytte seg av for å øke antall kvinnelige toppledere.

Kafé Trøgstad

I gang med ungdomssatsing

12.11.2018: Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland er på reise rundt i landet for å samle flest mulig meiningar om ny ungdomspolitikk direkte frå ungdommar. Førre veke starta ho turneen saman med ungdommar i Trøgstad.

Dokumenter

Høring:

Forslag om endringer i pakkereiseloven

Barne- og likestillingsdepartementet sender med dette på høring forslag om innføring av reisegaranti for transportdelen av en pakkereise og innføring av angrerett på pakkereiser som er kjøpt utenom faste forretningslokaler.

Høring:

Forslag til endring i forskrift om registrering og melding av vigsel

Barne- og likestillingsdepartementet foreslår å endre forskriften for å gjøre den teknologinøytral, slik at det legges til rette for digitale løsninger for dokumentasjon av vigsel og vigselsmyndighet, og registrering av vigsel.

Til toppen