Arbeids- og sosialdepartementet

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Arbeids- og sosialdepartementet

Arbeids- og sosialdepartementet (ASD) har ansvar for politikken knyttet til arbeidsmarked, arbeidsmiljø, pensjoner og velferd.

Aktuelt nå

Fra venstre: Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie, finansminister Siv Jensen, statsminister Erna Solberg, adm.dir. i NHO Kristin Skogen Lund, LO-leder Gerd Kristiansen på pressemøte i statsministerboligen.

Forsterket innsats mot arbeidslivskriminalitet

– Arbeidslivskriminalitet er et stort samfunnsproblem og det er viktig for oss å bekjempe ulovlig virksomhet med målrettede tiltak og bedre verktøy. Vi forsterker derfor innsatsen for å få bukt med de kriminelle aktørene i arbeidslivet, sier statsminister Erna Solberg.

Nett-tv

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglige (til høyre) foran blå pressevegg og storskjerm som viser Arild Hervik som har ledet hjelpemiddelutvalget. Utvalgets nestleder Lene Conradi med blomsterbukett i hendene til venstre på bildet.

– Det handler om en enklere hverdag

06.02.2017: Statsråd Anniken Hauglie mottok rapport som gjennomgår hjelpemiddelpolitikken. – Økt deltakelse i arbeidslivet og retten til en aktiv fritid er målet med hjelpemiddelpolitikken, sier Hauglie.

Dokumenter

Rundskriv

Statlige veiledende retningslinjer for økonomisk stønad 2017

15.12.2016: Her er oversikt over statlige veiledende satser for økonomisk stønad til livsopphold gjeldende fra 1. januar 2017.

Grunnbeløpet i folketrygden

Kr 92 576 | Pr. 1. mai 2016