Styre: Den Norske Opera & Ballett (2015-2019)

I generalforsamling 26. mai ble det valgt nytt styre for Den Norske Opera & Ballett AS med Anne Carine Tanum som ny styreleder. Styret er valgt for perioden 2015-2019.

Anne Carine Tanum, styreleder (ny). Er for tiden bl.a. styreleder i DNB, tidligere styreleder i NRK og mangeårig administrerende direktør og eier av Tanum AS.

Jan Petersen, nestleder (ny). Tidligere leder av Høyre og utenriksminister i Bondevik-II-regjeringen. Har de senere årene vært Norges ambassadør i Østerrike.

Monica Salthella (gjenvalg). Er partner i Formuesforvaltning Vest AS og har bl.a. tidligere vært medlem av Norges Banks hovedstyre. Ble valgt inn i styret første gang i 2013.

Päivi Kärkkäinen (ny). Er direktør for Finlands Nationalopera. Kärkkäinen har Licentiate of Philosophy innen kunst, kommunikasjon og økonomi. Hun jobbet flere år som journalist i YLE og har vært Director i YLE i 13 år.

Harald Espedal (ny). Er styreformann for Espedal & Co AS, og har tidligere bl.a. vært administrerende direktør i SKAGEN.

Varamedlem: Louise Bothner-By (ny). Driver i dag Lillehammer og Gjøvik dansesenter. Har utdannelse i klassisk ballett ved Royal Academy of Dancing, New Zealand og har arbeidet en rekke år som profesjonell danser.